"Свобода" виступає за заборону приватизації стратегічних підприємств і за повернення у державну власність раніше приватизованих
Новини

1 березня 2012 року під час сесії Львівської міської ради голова фракції Всеукраїнського об'єднання "Свобода" у Львівській міськраді Руслан Кошулинський зачитав заяву фракції щодо заборони приватизації стратегічних підприємств і повернення у державну власність раніше приватизованих.
Подаємо текст заяви повністю:
 
"Режим Януковича продовжує "покращувати" життя українців рекордними темпами: з 1-го березня 2012 року по всій Україні піднімуть тарифи на водопостачання і водовідведення для побутових споживачів у середньому на 7,8%.
Як завжди, це пояснюють магічним заклинанням про "економічно обґрунтований рівень", але самі розрахунки та обґрунтування побачити зась – їх цинічно приховують від українського народу.Тепер вони розказують, що нібито головним джерелом підвищення тарифів є збільшення вартості електроенергії.
Це фіговий листок, за яким ця банда намагається заховати істинну причину підняття тарифів – забаганки олігархів, які утримують злочинний режим і контролюють більшість енергогенерувальних та енергорозподільчих підприємств, зокрема тих, що були "прихватизовані" Ахметовим і Ко. Адже вже багато років в Україні спостерігається перевиробництво електроенергії на такому рівні, що частину теплової генерації навіть змушені були вивести з експлуатації, а надлишки енергії все одно вимушено "скидають" до сусідів.Проте олігархам здається, що вони "не добирають" у прибутках. Тому через своїх ставлеників у владі нещадно грабують українців.Так, 23 лютого 2012 року відбувається засідання Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, а 24 виходить Постанова про підняття тарифів з 1-го березня.Вся оборудка, внаслідок якої Україна зробить ще один крок до перетворення в "країну олігархів і злиднів", займає 5 (!!!) днів.
Очевидно: влада забирає в людей останнє, скорочуючи соціальне забезпечення, та плодить все нові дедалі більші побори, піклуючись лише про надприбутки своїх олігархічних утримувачів.
Саме тому ВО "Свобода" послідовно виступає за заборону приватизації стратегічних підприємств і за повернення у державну власність раніше приватизованих. Нація повинна мати повний контроль над природними монополіями в своїй державі, лише тоді можна буде звільнити українців від "тарифного гніту" олігархічної диктатури Януковича".
 

Коментарі 

 
0 #2 а 02.03.2012 22:51
Цікаво куди Ці рятівники держави пропадають після виборів...
Цитувати
 
 
0 #1 Ірина 02.03.2012 17:22
Неврівноважений
Цитувати