За сприяння Андріяна Гутника волонтери та переможці акцій Львівського "Пласту" оздоровляться в аквапарку "Пляж"
Новини

Волонтери та переможці акцій, які організовуватиме впродовж місяця Львівський осередок "Пласту", в нагороду отримають змогу безкоштовно відвідати аквапарк "Пляж". Про це 13 лютого 2013 року повідомив депутат Львівської міської ради від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Андріян Гутник.
Як повідомив депутат, упродовж місяця Львівський "Пласт" організує три акції, спрямовані на виховання молоді в національно-патріотичному дусі та на засадах християнської моралі.
 
"На початку ХХ ст. юнаки та юнки, які пройшли фізичний та виховний вишкіл "Пласту", проймалися почуттям любові до України та ідеєю звільнення нашої землі від окупаційного гніту Австро-Угорської та Російської імперій. Саме вони були активними учасниками визвольного руху та війн за незалежність. У наші ж часи "Пласт" сприяє всебічному патріотичному самовихованню української молоді на засадах християнської моралі та національної спільноти. Водночас ця організація допомагфає нашим дітям організовувати корисне та цікаве дозвілля. Звичайно, волонтерам завжди приємно отримувати нагороду за свої старання, що викликає в них позитивну мотивацію до подальшої безкорисної праці. З цією метою в ході проведення заходів волонтери та переможці конкурсів, які організовуватиме впродовж місяця Львівський осередок "Пласту", отримають змогу безкоштовно відвідати аквапарк "Пляж", – зазначив Андріян Гутник.