Сенс мирного стояння на Майдані вичерпався вчора – депутат ЛМР
анонси

 

Сенс мирного стояння на Майдані вичерпався вчора, коли частина країни не погодилася з тим, що прозвучало на віче зі сцени Євромайдану.

Про це сьогодні на прес-конференції сказав депутат Львівської міської ради Валерій Веремчук, інформує кореспондент Вголосу.

«Важливо, що внаслідок відсутності політичних рішень ситуація вийшла з-під контролю. Заклики до мирного протистояння без пропозицій – мають право на життя, але чи зараз народ цим буде задоволений? Особливо після тих картин, які народ побачив вночі», – зазначив Веремчук.

На його думку, зараз, попри переговори, потрібна максимальна мобілізація, координація та самоорганізація небайдужих людей.

«Якщо внаслідок переговорів не буде жодного рішення, то ми маємо бути готовими як мінімум себе захистити. Я не прихильник радикальних дій, я не прихильник крові, я не прихильник стрілянини, проте, аби вийти з цієї ситуації, така ж сама воля має бути у нашої влади. А у неї, так виглядає, є інший сценарій та бажання», – сказав депутат.
Окрім того, він наголосив, що зараз головне – не впускати виїзд та в’їзд військових на Київ.

«Не допускати будь які інші види тиску влади на громадян. Питання полягає в дуже малому – як на сьогоднішній день система координат в якій ми перебуваємо себе захистить. На це зараз потрібно шукати відповідь.

 

 

                                                                                                                               

                                Матеріали взяті із сайту ВГОЛОС

                                                                                                                                     http://vgolos.com.ua/news/sens_myrnogo_stoyannya_na_maydani_vycherpavsya_vchora__deputat_lmr_131170.html