Три відомчі будинки перейшли у комунальну власність Львова
анонси

 

Депутати Львівської міської ради прийняли у комунальну власність два відомчі будинки.
 
Про це повідомив кореспондент ЗІКу.
 
Зокрема, був прийнятий у комунальну власність міста житловий будинок на вул. Моринецькій, 3 від державного підприємства Міністерства оборони «Львівський завод збірних конструкцій». Будинок одноповерховий з цокольним поверхом, загальна площа – 607,7 м кв. У будинку – 14 квартир, збудований він у 1957 р.
 
Окрім того, депутати прийняли у комунальну власність міста відомчий житловий будинок № 318 на вул. Т.Шевченка від ВАТ «Концерн-Електрон».. Це колишній малосімейний гуртожиток, дев’ятиповерховий. 314-тиквартирний, збудований у 1985-1986 рр.
 
Покрівля та сходові клітки потребують ремонту.
 
Разом з тим було прийнято у власність територіальної громади м. Львова від ПАТ «Шкіряне підприємство «Світанок» відомчий житловий будинок № 16 на вул. Круп’ярській. Житловий будинок на вул. Круп’ярській,16, введено в експлуатацію в 1962 році, він чотириповерховий, цегляний, загальна площа будинку 1330,8 кв.м., квартир у будинку – 32.
 
Також депутати прийняли ухвалу про залишення цілісного майнового комплексу на вул. Низинній, 17 та вул. Низинній, 19 у статусі «гуртожиток» та надання дозволу на приватизацію його житлових та нежитлових (допоміжних) приміщень. Відповідно до цієї ухвали, було визначено управління комунальної власності ЛМР органом приватизації приміщень у житлових будівлях зі статусом «гуртожиток», які призначені для постійного проживання громадян.

ЗІК