У Львові підвищення плати за проїзд обговорюватимуть з громадою, - «Свобода»
анонси
Фракція ВО «Свободи» у Львівській міській раді вважає, що усі питання, які стосуються громади Львова, повинні ухвалювати лише два суб’єкти: або міський голова Львова, або сесія міської ради. Тому, «Свобода» вважає, що з громадою Львова потрібно широко обговорити питання підвищення плати за проїзд у маршрутних таксі міста. Про це повідомила прес-служба ВО «Свободи». 
 
З цього приводу заступник голови фракції ВО «Свобода» у Львівській міській раді Юрій Михальчишин заявив: 
 
«Жодні інші інституції до цього не мають стосунку. «Свобода» переконана, що питання підвищення тарифів на перевезення без попереднього узгодження з громадою – неможливе. А відтак, пропонує міськвиконкому перенести це питання до наступної сесії міської ради, обговоривши його з громадою. Бо досі, на жаль, широкого обговорення з громадою не було. Відповідно, ми не отримали від неї вказівок: ухвалювати рішення чи ні. Тож, «Свобода» залишає за собою право скликати позачергову сесію і скасувати це рішення». 
 
Нагадаємо, що 13 січня 2011 року відбулась робоча нарада директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради Наталії Павлюк з керівниками підприємств-перевізників на їхню вимогу. 14 січня 2011 року виконавчий комітет так і не розглянув питання про коригування тарифу на проїзд у громадському транспорті і підвищення його до двох гривень.

ЗІК