Депутат ЛМР за встановлення у районах міста Львова спортивних майданчиків для інвалідів
Новини
На пленарному засідання депутат Львівської міської ради Наталя Усач звернулась до міського голови із запитом, в якому ідеться про покращання умов життя для інвалідів.
 
«В кожній країні і в кожному суспільстві є люди з обмеженими можливостями - інваліди. В Україні їх кількість постійно зростає. Причини і ступінь інвалідності різні, але будь-якій людині, яка отримала статус «інвалід» доводиться іншими очима дивитися на світ. Доки ми вирішуємо глобальні питання, як вийти з кризи, люди з обмеженими можливостями стикаються з цими проблемами щодня. Перед ними сотні перешкод і бар’єрів. Інваліди як ніхто інший потребують захисту і підтримки», - наголошує Наталя Усач.
 
Депутат закликала до поступальних кроків у цьому напрямі. Зокрема, Наталя Усач запропонувала встановити у Львові спортивні майданчики для інвалідів.
 
«Давайте робити справді перші реальні гуманні кроки, давайте впровадимо міську програму у бюджеті 2010р. і передбачимо поки що невелику в порівнянні з мільярдом на стадіон до ЄВРО - 2012, суму до 5 млн.грн. для встановлення у районах міста спортивних майданчиків для інвалідів. Давайте це зробимо разом, бо це сьогодні дуже актуально, масово і модно, під егідою підготовки до ЄВРО-2012», - ідеться у зверненні.

Відділ інформаційної політики секретаріату ради