Василь Павлюк надіслав вітання колегам з Маріуполя
Новини

Секретар Львівської міської ради Василь Павлюк звернувся з привітанням до депутатів Маріупольської міської ради, які нещодавно, в рамках обміну досвідом двох органів місцевого самоврядування, перебували у Львові.

Секретар Львівської міської ради привітав колег з Маріуполя з Новим роком та з Різдвом Христовим.

«Шановні колеги, шановні друзі! Побувавши у нас, у Львові, поспілкувавшись, ми вкотре переконались, що ми одна держава, одна нація, що ви є такі самі українці, як і ми на Заході України. Ви живете в такій самій країні, як  і ми, яка називається Україна. І для вас все, що є українське, так само цінне, як і для нас на Заході України».  

Також Василь Павлюк висловив слова підтримки колегам у зв’язку з військовими діями поблизу Маріуполя.

«Сьогодні вам важко, ви на рубежі України, у вас тривають військові дії. Нам, можливо, трішки легше, адже ми в тилу, але, повірте, ми з вами разом.

Ми вас шануємо, поважаємо і чекаємо у Львові. З Новим роком, з Різдвом Христовим вас!»   

 

Інформаційна довідка.

На початку грудня Львів з візитом відвідали депутати Маріупольської міської ради на чолі із секретарем ради Андрієм Федаєм. Мета приїзду – обмін досвідом та проведення семінару, в якому розглядались питання організаційно-правових засад функціонування депутатських фракцій, комісій та досвід співпраці з міжнародними фінансовими організаціями.