Депутат просить з’ясувати, чому забудовник порушив умови договору
Новини

 

Депутат Львівської міської ради Ростислав Будинський звернувся із запитом до міського голови Андрія Садового щодо перевірки законності діяльності ПП «Знаюбудінвест».
 
Зі слів депутата, в 2003 році мешканці-вкладники житлового будинку №2В  на вулиці Науковій підписали угоду із забудовником ПП «Знаюбудінвест» в особі директора Голубця Юрія Володимировича. Згідно з цим документом  будинок мав бути зданий в експлуатацію у 2006 році. Вкладники зі свого боку виконали всі зобов’язання відповідно до угоди. Натомість забудовник порушив умови договору, і будинок досі не зданий в експлуатацію.
«Вкладникам була нанесена матеріальна та моральна шкода. Вони змушені вже багато років чекати на власне помешкання, скитаючись по орендованих квартирах. Забудовник жодним чином не реагує на звернення людей та не дає конкретної відповіді щодо строків здачі будинку в експлуатацію. Відтак вкладники побоюються, що забудовник може виявитись шахраєм і вони залишаться без житла та без грошей», - зазначив Ростислав Будинський. 
 
Міський обранець просить здійснити перевірку законності діяльності ПП «Знаюбудінвест», а також вжити заходів для виконання забудовником своїх зобов’язань згідно з договором, та забезпечити вкладникам можливість заселитись в придбані ними помешкання.
 
Окрім цього, депутат вимагає змусити забудовника відшкодувати мешканцям завдану моральну та матеріальну шкоду.