Управління "Секретаріат ради" Львівської міської ради оголошує про прийом документів на участь у конкурсі соціально-культурних проектів на 2014 р.
Новини

 

Мета конкурсу: залучення людських та матеріальних ресурсів громадських організацій і впровадження інноваційних підходів до реалізації соціально-економічної та культурної політики на муніципальному рівні.
 
Учасники конкурсу: громадські та інші організації, які офіційно зареєстровані відповідно до вимог законодавства України як неприбуткові, за винятком релігійних організацій та політичних партій.
 
Галузеві напрямки конкурсу:
1. Культура 
2. Туризм
3. Робота з молоддю та сім’ями, фізична культура та спорт
4. Розвиток громадянського суспільства
5. Соціальний захист
 
Межі фінансування: 
мінімальний розмір гранту – 5 тис. грн.  
максимальний розмір гранту – 50 тис. грн. 
Рекомендований розмір гранту: до 20 тис. грн.
 
Інформація про умови та пріоритети конкурсу, аплікаційна форма і перелік необхідних документів для участі у конкурсі розміщені на веб-сторінці Львівської міської ради www.city-adm.lviv.ua  у рубриці «Львів’янину» (підрубрика «Громадські організації»,  розділ «Конкурси»). 
 
Документи на участь у конкурсі необхідно подати у Центр надання адміністративних послуг Львівської міської ради (пл. Ринок,1, каб.115) або надіслати поштовим відправленням. Електронну копію аплікаційної форми необхідно надіслати у doc-форматі на e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду .
 
Кінцевий термін прийому документів на участь у конкурсі: 05 березня 2013 р., до 18:00.
 
За додатковою  інформацію щодо конкурсу звертайтеся у відділ громадського партнерства управління «Секретаріат ради» за адресою пл.Ринок,1, каб. № 539, тел. 297-57-63, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду
 
 
 
                                                                                                                            Вівторок, 11 лютого 2014 року