Іван Гринда вимагає відновити автобусний маршут №1001
Новини

Голова постійної депутатської комісії інженерного господарства, транспорту та зв'язку свободівець Іван Гринда звернувся до міського голови з вимогою відновити дію автобусного маршруту №1001 та усунути порушення в самовільній зміні маршруту автобусами №3а та №4а.

"До депутатської комісії інженерного господарства, транспорту та зв'язку надійшла колективна скарга мешканців за підписом понад 380-и мешканців щодо необхідності відновлення автобусного маршруту №1001. Люди скаржаться, що після ліквідації цього маршруту, вони не мають змоги дістатися до роботи та на навчання громадським транспортом. Ба більше, скасування цього маршруту чиновники з львів'яни не погодили, що є порушенням, адже визначення маршрутів у місті передусім залежить від запитів людей на здійснення перевезень. Тому команда Садового має вжити всіх заходів, аби відновити дію цього маршруту", – зазначив Іван Гринда.

Свободівець також звернув увагу виконавчих органів на самовільну зміну шляху проходження маршруту №3а та №4а у центральній частині міста.

"Ці автобуси зазвичай самовільно змінюють маршрут, курсуючи центральними вулицями міста, які не входять до автобусних паспортів їхнього маршруту, а такі дії є заборонені. Сьогодні хаос у транспортній сфері міста потрібно усувати якнайшвидше, щоби люди не потерпали від непрофесійності та безгосподарності міських виконавчих органів", – додав Іван Гринда.