Депутати підняли питання щодо розташування маршрутних вказівників у Стрийському парку
Новини

Аби вирішити питання стосовно встановлення маршрутних вказівників в Стрийському парку, депутат Львівської міської ради Михайло Хміль звернувся до міського голови під час останнього пленарного засідання.
 
«До мене, як до депутата Львівської міської ради, звернулась молодь Львова з приводу встановити маршрутні вказівники в Стрийському парку, щоб було легше орієнтуватися туристам і в загальному мешканцям м. Львова по території парку.
 
Стрийський парк - один з найстаріших і найгарніших парків Львова, пам’ятка садово-паркового мистецтва національного значення, що знаходиться у місцевості Софіївка Галицького району. Вважався найгарнішим парком міжвоєнної Польщі. Парк займає 52 гектари землі, знаходиться у Галицькому районі Львова.
 
Через парк кожного дня проходить велика кількість туристів і мешканців м. Львова. І на сьогоднішній день для того, щоб, наприклад, пройти до кінотеатру Львів від прилеглих вулиць і навіть в середині самого парку необхідно запитувати перехожих. Влада міста стверджує, що робить все для того аби підвищувати туристичну привабливість Львова і сприяти розвитку туризму. Через півроку наше місто буде приймати Євро-2012 і такі питання потрібно вирішувати», - йдеться у зверненні.

Відділ інформаційної політики управління секретаріат ради