Депутатська комісія фінансів та планування бюджету ЛМР затвердила грошові доплати воякам УПА та іншим категоріям громадян
Новини
Під час  засідання постійної депутатської комісії фінансів та планування бюджету затверджено  проект ухвали «Про Комплексну програму соціальної підтримки окремих категорій громадян м. Львова».
 
  Згідно з програмою, ветеранам УПА передбачено кошти на доплату до пенсій, а також з послуг зв’язку вдовам ветеранів УПА, вдовам політв’язнів, на одноразову допомогу багатодітним сім’ям, які мають четверо і більше дітей, на компенсацію вартості путівки особі, що супроводжує інваліда 1-ї групи з числа осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи та інші категорії .
 
 «Ця програма -  це комплекс заходів підтримки окремих категорій громадян м. Львова, що здійснюватиметься на місцевому рівні на доповнення до державного соціального захисту. Окрім того,  ми звернулись до управління соціального захисту Львівської міської ради з пропозицією змінити механізм підходу до інформування львів’ян, для яких передбачено ці доплати. Фракція ВО «Свобода» у ЛМР наполягає, щоб управління соціального захисту міськради звернулося з інформаційними листами до ветеранських організацій УПА, чорнобильських організацій, організацій інвалідів, щоб повідомили багатодітні сім’ї про те, що для них передбачено доплати. Також «Свобода» звертається до всіх ЗМІ, щоб максимально поширили інформацію про цю програму  аби люди почули про ті доплати, пільги, які вже є в програмі на 2011 рік», - зазначив свободівець, голова постійної депутатської комісії фінансів та планування бюджету Яромир Самагальський.