Святослав Макітра провів робочу зустріч у своєму виборчому окрузі
Новини

Депутат Львівської міської ради свободівець Святослав Макітра зустрівся з мешканцями будинку №5, що на вулиці Граб'янки. Серед запрошених на зустріч чиновників були присутні: голова Франківської районної адміністрації Михайло Космина, директор ЛКП "Сонячне" Андрій Кучма, представники управління земельних відносин та районної адміністрації.

На зустрічі намагалися розв'язати такі проблеми: розбіжність у сумарній площі квартир будинку; самозахоплення території мешканцями сусідніх особняків, що унеможливлює нормальний доїзд автотранспорту та рятувальних служб до будинку, а також проблему теплопостачання.

"До мене звернулися мешканці будинку №5, що на вулиці Граб'янки, з низкою проблем, які потребують невідкладного розв'язання. За результатами зустрічі мешканцям видали документ, в якому зазначено точну площу квартир у цьому будинку. Невдовзі з кожним із них укладуть угоди, і нарахування за квартплату відбуватимуться вже за новими показниками сумарної площі квартир. Вирішенням проблеми самозахоплення території біля будинку займатимуться відповідні структури, які під час зустрічі вже здійснювали заміри території та перевіряли дозвільні документи. А відновлення якісного теплопостачання в будинку керівництву ЛКП "Сонячне" доручено врегулювати до 1 серпня 2011 року", – зазначив депутат-свободівець Святослав Макітра.

 

Коментарі 

 
+2 #5 анонім 15.12.2011 17:30
Чому нема коментру на рахунок заяви особняків,вони також написали?Ніякі рішення щодо простих людей ви не приймеєте,вам на простих людей наплювати.Рішення приймаються тільки на користь тих людей які хапають вас за горло.
Цитувати
 
 
-1 #4 Іван 08.09.2011 23:08
Цитую Знаючий:
:lol: :lol: :lol: Сміх та й годі... Що він може зробити???....недалекий малалєтка...

Недалекий це ти, знаючий! Заздрість бере за молодих політиків, які ддосягли чогось вже в такому віці? Не вмієш працювати, то сиди вдома і дрочи) 8)
Цитувати
 
 
-2 #3 Знаючий 29.08.2011 14:06
:lol: :lol: :lol: Сміх та й годі... Що він може зробити???....недалекий малалєтка...
Цитувати
 
 
+1 #2 Мешканець Грабянки 5 02.08.2011 12:11
Та тут не пообіцяли, а вирішили! При чому одразу на місці! Свобода реально працює!!! Дякуємо!
Цитувати
 
 
-2 #1 Ярослав 01.08.2011 12:40
В стилі радянського союзу,зустрілис ь, підняли проблеми і пообіцяли вирішити. Все в руслі свободи-популізм
Цитувати