«Якщо діти не мають елементарних умов для навчання, про яке майбутнє держави може йти мова?» – Ігор Гладиш
Новини

Відповідно до звернення батьківського комітету  СЗШ № 17 до І. Гладиша  щодо недофінансування учбового закладу, було створено комісію управління освіти Львівської міської ради.  Комісія, до складу якої увійшли начальник ГЦ ГО УОДРП ЛМР Колеюк Ю.М., керівник господарської групи відділу освіти ФРА Микитин В.Р. та депутат ЛМР фракції Партії регіонів І. Гладиш, виявили проблеми у недофінансуванні школи, що негативно відображається на умовах навчання дітей.

 
Школі терміново потрібна заміна вікон та капітальний ремонт системи опалення. Санітарно-гігієнічні приміщення потребують нагальної заміни сантехніки.  Школа є єдиною у Франківському районі де не має повноцінного комп’ютерного класу. 
 
 «Мені дуже шкода що в нашому місті, яке претендує на звання культурної столиці Європи, яке є одним з міст-господарів Євро – 2012, не виділяються кошти для нормального навчання наших дітей. Ми проводимо в центрі міста майже кожен тиждень  розважальні заходи для молоді, але не турбуємося про первинне - освіту наших дітей.  Якщо діти не мають елементарних умов для навчання, про яке  майбутнє держави може йти мова?» -  зазначив Ігор Гладиш, депутат Львівської міської ради.