"Для розвитку нашого міста, для подальшого поступу влада міста і перевізники повинні взаємодіяти і прислухатись один до одного", - Іван Гринда, голова комісії інженерного господарства, транспорту та зв'язку
Новини

 

«Для розвитку нашого міста, для подальшого поступу влада міста і перевізники повинні взаємодіяти і прислухатись один до одного.Тільки  при цій умові ми зможемо забезпечити городянам  комфортний проїзд  у пасажирському транспорті. На жаль, склалася така ситуація, що упродовж року посадові особи виконавчих органів не прислухались до думки перевізників. Ми повинні вирішити проблеми публічними методами, щоб все було зрозуміло  городянам, – зазначив голова постійної депутатської комісії інженерного господарства, транспорту і зв’язку  Львівської міської ради Іван Гринда під час засідання круглого столу з проблем пасажирських  транспортних перевезень, що відбувся у міській раді.
 
В обговоренні низки  проблемних  питань щодо стабілізації роботи громадського пасажирського транспорту міста взяли участь члени постійної депутатської комісії інженерного господарства, транспорту і зв’язку  Юрій Кужелюк, Валерій Веремчук, Іван Лещишин, Ігор Ничай, Олег Якимів, президент Асоціації «Львівський пасажирський транспорт», Романа Лобода, перший заступник міського голови Олег Синютка, представники НУ «Львівська політехніка».
 
Учасники круглого столу дійшли до спільного рішення, що на наступному засіданні  депутатської комісії інженерного господарства, транспорту та зв’язку Львівської міської ради .Депутати обговорять питання, які виникли з пасажирським транспортом.

Відділ інформаційної політики секретаріату ради