Досвід Львова був представлений на Першому регіональному форумі міжсекторного партнерства
Новини
Нещодавно відбувся  Перший регіональний форум міжсекторного партнерства Запорізької області, метою якого  було визначення переваг співпраці бізнесу, влади і громадських організацій. 
 
Під час Форуму із доповіддю про досвід  співпраці міської влади та громадських організацій  виступив головний спеціаліст відділу громадського партнерства управління «Секретаріат ради» Файфурка Орест. Його доповідь про механізми співпраці громадських організацій та міської влади у Львові викликала жваве обговорення в колі експертів. 
 
Особливо зацікавив учасників форуму конкурс соціально - культурних проектів як інструмент фінансової підтримки ініціатив громадських організацій. Учасниками форуму були відзначені грантовий підхід до розподілу коштів, а також прозорі механізми визначення переможців. Загалом конкурс було визнано як надзвичайно цікаву практику місцевого самоврядування, яка заслуговує поширення на інші міста України.  
 
«Приємно, що в Запоріжжі стільки активних, небайдужих людей, які прагнуть змінити на краще своє місто. Вірю, що спільними зусиллями їм це вдасться, оскільки ми побачили ряд перспективних проектів, частина з яких уже успішно діє.Сподобалась також презентація Івана Кульчицького з Інституту громадського лідерства, у них  хороший колектив, вони масштабно працюють і мають хороші приклади взаємодії 3-х секторів», - зазначив Орест Файфурка, головний спеціаліст відділу громадського партнерства управління "Секретаріат ради" Львівської міської ради.
 
Також було відзначено досвід Миколаєва у проведенні конкурсу мікрогрантів для органів самоорганізації населення, який презентував Михайло Золотухін – голова Фонду розвитку міста. Саме такі успішні практики і формують фундамент для міжсекторної співпраці про брак якої часто  згадують представники усіх секторів.

Відділ інформаційної політики секретаріату ради