Депутати ЛМР та делегація з грузинського міста Батумі обговорили питання співпраці
Новини

Відбулась прес-конференція, на якій депутати Львівської міської ради та представники грузинської делегації з міста Батумі розповіли про основні шляхи співпраці між Львовом та Батумі. На прес-конференції були присутні депутати Львівської міської ради Андрій Стецьків, Сергій Бащук та Андрій Чіпко.  Від грузинської делегації – Давід Касрадзе, голова комісії з економічних реформ Ради міста Батумі, Заза Натчкебіа, голова фонду з розвитку історичної частини Батумі, а також депутати Ради міста Батумі Генаді Тебідзе та Нукрі Долідзе.

 В першу чергу йшлось про налагодження туристичної співпраці. Також учасники зустрічі торкнулись й інших важливих питань, зокрема, обмін досвідом у сфері збереження історичної частини міста, спрощення процедури отримання дозвільних документів, способи подолання корупції тощо.
 
«Як кажуть, вік живи - вік учись. А нам є чому повчитись у Батумі. Там набагато спрощена діяльність людини, ведення бізнесу. Під час візиту грузинської делегації ми обговорили питання промоції Львова у Батумі і навпаки. Якщо правильно почати працювати вже зараз, то можна говорити про туризм у Батумі вже цього літа. Ми плануємо організувати промо-тур для наших управлінь, тур-агенств і ЗМІ, адже краще побачити все на власні очі. Про конкретні напрацювання говорити ще рано, проте ідеї вже є, тому будемо працювати в цьому напрямку. Крім того, іде мова про підписання договорів про співробітництво між нашими містами», - розповів Андрій Чіпко.

Відділ інформаційної політики секретаріату ради