Депутат Львівської міської ради Роман Андрусишин звернувся до міського голови Андрія Садового з питанням про перекриття вул. Котика
Новини

                                                                                                                             Депутат Львівської міської ради Роман Андрусишин звернувся до міського голови Андрія Садового з питанням мешканців вул. Котика.  А саме, про неможливість нормального проживання через проїзд транзитного транспорту по вулиці.

 

«Незважаючи на дорожні знаки встановлені ДАІ та відстежування правопорушників дорожнього руху по даній вулиці, яка має ненормативну ширину 6,0 – 7,5 м між огорожами та не має тротуару ,  продовжується інтенсивний рух. Історично так склалось, що вулички цього району малоповерхової забудови завужені  і не мають тротуару. Однак близькість до вулиці загальноміського значення спричиняє рух транзитного транспорту», - зазначено у зверненні депутата.

Роман Андрусишин підкреслив, що для вирішення проблеми потрібен дозвіл на встановлення шлагбауму з одного боку та дорожній знак «Дорога веде в тупік» з іншого. В свою чергу мешканці пропонують власним коштом провести ремонт вулиці та встановити шлагбаум.