Міська рада найближчим часом вирішить усі питання із гаражними кооперативами поблизу ДП «Міжнародний аеропорт «Львів»
Новини
Інша справа – садово-городній кооператив. За словами депутата ЛМР від фракції «Наша Україна» Сергія Бащука, посприяти із виділенням землі останньому могла б обласна рада. Відповідне доручення ЛМР дала мерові ще два місяці тому, однак питання досі не вирішене. 
 
«Із гаражними кооперативами у депутатів міськради не виникає особливих запитань. Зрозуміло, що львів’яни не можуть тримати свої авто у Пустомитівському чи Городоцькому районі. З цією проблемою ми впораємось, однак подальша доля присадибних ділянок, розташованих поблизу аеропорту викликає цілу низку запитань», - зазначив Сергій Бащук.
 
Обранець також додав -  закиди пана Колєснікова, що депутати ЛМР не хочуть сприяти розбудові аеропорту – безпідставні. Зі свого боку ЛМР зніме проблему із гаражними кооперативами, однак, переконаний, депутат, обласна влада мала би теж на ділі долучитись до підготовки Євро-2012.
 
«Виявляється, у нас між обласною та міською радами відсутні комунікації. Не можна розділяти – це ваші проблеми, це наші. Проблеми з підготовкою до чемпіонату є спільними і їх треба спільно вирішувати. Не секрет, що Львів є дуже утіснений в територіях. Врешті, обласна рада має землі запасу і може посприяти вирішенню проблем із землею для садово-городнього кооперативу», - резюмував Сергій Бащук.