Лариса Малех, депутат ЛМР, занепокоєна станом парку Залізні Води
Новини

Під час пленарного засідання Лариса Малех, депутат ЛМР, звернулась до Міського голови з проханням втрутитись та вирішити питання, що стосується наведення порядку на території одного з парків Львова. Зокрема, мова йде про жахливий стан природно-заповідної зони парку Залізні Води.

«Після прибирання території парку минулої весни відповідні комунальні служби міста не провели робіт по наведенню порядку на цій території. Захаращені доріжки, повалені дерева, гілки, поломані лавки, поліетиленові мішечки на стовпах замість смітників, а також розсипане сміття по ярах парку зустрічають львів’ян та гостей міста в цій природно-заповідній зоні», - йдеться у зверненні.
 
Крім того, Лариса Малех стверджує, що у парку Залізні Води відсутній контроль за пожежною безпекою парку. «Адже кожних вихідних тут розпалюють вогнища для шашликів, пікніків, а враховуючи те, що навколо багато звалищ сухого гілля, дерев, все це може призвести до пожежі і знищити одне із красивіших паркових зон міста», - розповідає депутат.

Відділ інформаційної політики секретаріату ради
Фото: upload.wikimedia.org