Збірна команда депутатів та працівників ЛМР здобула друге місце у Другому міжнародному аматорському футбольному турнірі
Новини
У польському місті Жешув відбувся Другий міжнародний аматорський футбольний турнір серед міст-побратимів. У турнірі взяли участь шість команд, що складались з депутатів та посадовців різних міст та країн: Жешув (Польща), Білефельд (Німеччина), Івано-Франківськ (Україна), Львів(Україна), Луцьк (Україна) та Сату-Маре (Румунія). 
 
В результаті гри львівська збірна команда депутатів та посадовців Львівської міської ради зайняла почесне друге місце.
 
Крім футбольного турніру, який відбувався в спортивно-видовищному центрі “Подпромє”, учасники турніру мали змогу відвідати замок-музей Ланьцут та Підземну туристичну трасу.
 
«Це була традиційна поїздка на запрошення уряду міста Жешув. Як завжди, турнір відбувався між містами-партнерами і цього разу це були шість команд з різних міст та країн. Футбольний турнір та й подорож загалом відбувалась в добрій атмосфері. Ми мали можливість і просто поспілкуватись, і взяти участь в аматорському футбольному турнірі. В результаті, луцька команда посіла перше місце, а наша збірна – друге. Після футболу було офіційне вручення нагород, куди вся делегація міста Львова прийшла у вишиваних сорочках. Нам навіть аплодували і хотіли купити наші вишиванки. Крім того, наш воротар отримав нагороду як найкращий воротар Другого міжнародного аматорського футбольного турніру серед міст-побратимів», - розповів Андрій Стецьків, депутат Львівської міської ради, учасник турніру.

Відділ інформаційної політики секретаріату ради
Фото: img1.liveinternet.ru