Про створення асоціації “Львівський центр інновацій“
Проекти ухвал

       Відповідно до ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні“, ухвали міської ради від 21.04.2011 № 373 “Про затвердження Програми сприяння розвитку підприємництва у м. Львові на 2011-2013 роки“, з врахуванням Меморандуму про співпрацю між Львівською міською радою, Фондом цивільних досліджень та розвитку США, товариством з обмеженою відповідальністю венчурною компанією “Техінвест“, товариством з обмеженою відповідальністю “Елекс“ від 06.10.2010, з метою посилення науково-дослідних та інноваційно-інвестиційних можливостей м. Львова у рамках реалізації проекту “Створення Львівського центру інновацій“ міська рада ухвалила:
       1. Взяти участь у асоціації “Львівський центр інновацій“ спільно з товариством з обмеженою відповідальністю венчурною компанією “Техінвест“ та товариством з обмеженою відповідальність “Елекс“.
       2. Визначити комунальну установу Інститут міста учасником асоціації “Львівський центр інновацій“ від імені Львівської міської ради.
       3. Контроль за виконанням ухвали покласти на першого заступника міського голови.

 


Міський голова                                                                                                       А. Садовий