Про затвердження Положення про про ведення конкурсу на надання суб’єкту підприємницької діяльності права користування земельною ділянкою, спеціально визначеною для забезпечення паркування транспортних засобів у м. Львові
Проекти ухвал

Відповідно до Податкового Кодексу України, Законів України “Про місцеве самоврядування в Україні“, “Про благоустрій населених пунктів“, на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 03.12.2009 № 1342 “Про затвердження Правил паркування транспортних засобів“ (зі змінами), ухвали міської ради від 27.01.2011 № 120 “Про затвердження збору за місця для паркування транспортних засобів та плати за паркування транспортних засобів на території м. Львова“ (зі змінами) міська рада ухвалила:

1. Затвердити Положення про проведення конкурсу на надання суб’єкту підприємницької діяльності права користування земельною ділянкою, спеціально визначеною для забезпечення паркування транспортних засобів у м. Львові (додається).

2. Управлінню транспорту та зв’язку департаменту житлового господарства та інфраструктури внести зміни у додаток 1 рішення виконавчого комітету від 02.08.2010 № 979 “Про затвердження регламентів (інформаційних карток) здійснення дозвільно-погоджувальних процедур, що видаються через управління “Дозвільний офіс“ Львівської міської ради, розроблені управлінням транспорту та зв’язку департаменту житлового господарства та інфраструктури“ у частині процедури надання права на паркування транспортних засобів на території м. Львова на конкурсних засадах.

                                                                                     Відповідальний: начальник
                                                                                     управліннятранспорту та зв’язку
                                                                                     департаменту житлового
                                                                                     господарства та інфраструктури.

3. Вважати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету від 11.05.2007 № 268 “Про затвердження Положення про проведення конкурсу з визначення операторів паркування автотранспорту у м. Львові“.
4. Департаменту “Адміністрація міського голови“ опублікувати цюухвалуу засобах масової інформації.

  Відповідальний: директор
  департаменту “Адміністраці
  міського голови“.

5. Контроль за виконанням ухвалипокласти на директора департаменту житлового господарства та інфраструктури.

 

Міський голова                                                                              А.Садовий
 

Завантажити додаток