Порядок денний пленарного засідання 29.01.2015
Порядок денний

1.  Інформація стосовно спорткомплексу«Динамо»на вул. Зеленій, 59.
Г.Пайонкевич
2. 
Про внесення змін до міського бюджету м. Львова на 2015 рік.
О.Іщук
3. 
Про затвердження видатків ради на 2015 рік.
4.  Про дострокове припинення повноважень депутата Львівської міської ради Мочарського Андрія Йосиповича.
5.  Про дострокове припинення повноважень депутата Львівської міської ради Панкевича Богдана Романовича.
6.  Про внесення змін до ухвали міської ради від 02.12.2010 № 7 “Про утворення постійних комісій Львівської міської ради 6-го скликання“.
В.Павлюк
7. 
Про затвердження гр. Бондару О. В. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. І. Мечникова, 39-а (ухвала прийнята на пленарному засіданні 18.12.2014, зупинена міським головою та направлена із зауваженнями на повторний розгляд).
8.  Про затвердження гр. Околіті Б. С. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. І. Мечникова, 39-б (ухвала прийнята на пленарному засіданні 18.12.2014, зупинена міським головою та направлена із зауваженнями на повторний розгляд).
9.Про затвердження Львівському обласному кооперативному міжгосподарському об'єднанню по агропромисловому будівництву “Львівоблагропромбуд“ проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання земельних ділянок на розі вул. Варшавської – вул. Соснової (ухвала прийнята на пленарному засіданні 31.07.2014, зупинена міським головою та направлена із зауваженнями на повторний розгляд).
10.  Про погодження вилучення для суспільних потреб з користування ТзОВ “Замок“ земельної ділянки на вул. Сихівській – вул. Зубрівській.
Г.Пайонкевич
11. 
Про створення госпрозрахункових відділень стоматологічної допомоги дорослому населенню м.Львова.
В.Зуб
12. 
Про звільнення у 2015 році львівських комунальних підприємств від сплати земельного податку.
13.Про внесення змін до ухвали міської ради від 20.03.2014 № 3190 “Про затвердження Положення про порядок розміщення тимчасових споруд та Комплексної схеми розміщення тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності у м. Львові“.
14.
Про внесення змін до ухвали міської ради від 14.07.2011 № 664 «Про затвердження положення про податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки».
15.Про затвердження Програми сприяння розвитку львівських товаровиробників на 2015 рік.
16.Про втрату чинності ухвал міської ради від 27.01.2011 № 121 та від 19.05.2011 № 444.
І.Кулинич
17.
Про прийняття у власність територіальної громади м. Львова інженерних об’єктів.
18.Про прийняття у власність територіальної громади м. Львова мереж теплопостачання та зовнішнього освітлення.
19.Про прийняття у власність територіальної громади м. Львова теплових мереж на вул. В. Навроцького.
В.Олійник
20. 
Про передачу на баланс ЛМКП “Львівтеплоенерго“ об’єкта “Реконструкція системи опалення по вул. Д. Лукіяновича, 9 у м. Львові“.
В.Кметик
21. 
Про списання з балансу ЛКП “Львівелектротранс“ основних засобів.
В.Щир
22.
Про надання в оренду нежитлових приміщень на вул. Старій, 13.
23.Про надання в оренду нежитлових приміщень на вул. Є.Ярошинської,1.
24.Про надання в оренду нежитлових приміщень на вул. Сяйво, 21.
25.  Про надання Львівському комунальному підприємству “Львівський ліхтар“ в оренду нежитлових приміщень.
26.  Про надання гр. Вільсі Г. Є. в оренду нежитлових приміщень на вул. М.Вербицького, 5.
27.Про надання гр. Микитюку І. В. в оренду нежитлових приміщень на вул. С.Бандери, 4.
28.  Про надання Львівському комунальному підприємству “Виробничо-реставраційний комбінат обрядових послуг“ в оренду нежитлових приміщень на вул. І. Миколайчука, 9.
29.Про надання Львівській міській молодіжній громадській організації “Студентське братство Львівського національного університету імені Івана Франка“ в оренду нежитлових приміщень на вул. Гуцульській, 5.
30.Про надання виконавчому комітету Львівської міської ради в оренду нежитлових приміщень на вул. К. Левицького, 67.
31.Про прийняття в комунальну власність квартир на вул. Тракт Глинянський, 153-а.
32.Про надання Львівському комунальному підприємству “№ 503“ в оренду нежитлових приміщень.
33.Про надання виконавчому комітету Львівської міської ради в оренду нежитлових приміщень на вул. М. Кричевського, 61.
34.Про надання гр. Федорченку В. І. в оренду нежитлових приміщень на вул. Зеленій, 46.
35.Про надання Залізничній районній організації Української спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) м. Львова в оренду нежитлового приміщення на вул. І. Виговського, 34.
36.  Про припинення шляхом ліквідації відділів приватизації державного житлового фонду та створення комунальної установи “Львівський міський центр приватизації державного житлового фонду“.
37.Про заміну ТзОВ “Доля“ орендованих приміщень.
38.  Про внесення змін до ухвали міської ради від 18.07.2013 № 2642 “Про внесення змін до ухвали міської ради від 20.07.2011 № 737“.
39.Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності м. Львова, що підлягають приватизації способом викупу.
І.Свистун
40. 
Про затвердження детального плану території району забудови, обмеженої вул. Т. Шевченка – вул. Городоцькою – вул. Залізничною.
41.Про затвердження детального плану території у межах вул. Б.Хмельницького, вул. В. Липинського, залізничної колії.
42.Про затвердження внесення змін до детального планування території (детального плану території) центру Сихова у м. Львові.
43.Про надання дозволу на внесення змін до детального плану житлового району “Під Голоском“.
А.Павлів
44.
Про включення до переліку земельних ділянок несільськогосподарського призначення під приватизованими об’єктами нерухомості земельної ділянки на вул. Б.-І. Антонича, 20-а, вул. Б.-І. Антонича, 20-б, вул. К. Трильовського для продажу гр. Шморгуну В. І.
45.Про продаж ПП “Чарівна усмішка“ земельної ділянки на вул. Шота  Руставелі, 13.
46.Про продаж ТзОВ «Парк-Блюз» земельної ділянки на вул. Газовій, 28.
47.Про  затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  на вул. Щирецькій, 33.
48.Про продаж земельної ділянки на просп. В. Чорновола, 67-б з аукціону під забудову.
49.Про внесення змін до ухвали міської ради від 10.07.2014 № 3649.
50.Про  затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  на вул.Холодноярській, 39 (2).
51.Про  затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  на вул. Стрийській (біля іподрому, ділянка 2).
52.Про  затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  на вул.В.Великого (між будинками № 4 та № 6.
53.Про продаж земельної ділянки на вул.Генерала Юнаківа,13 з аукціону під забудову.
54.Про продаж земельної ділянки на вул.Сяйво,8-а  з аукціону під забудову.
55.Про прийняття у власність територіальної громади міста Львова будівель № 30 (майстерні),  № 2 (складу), № 44 (КПП)  військового містечка №7.
56.Про резервування земельних ділянок на вул. Стрийській – кільцевій дорозі (А) та на вул. Стрийській – кільцевій дорозі (Б) під будівництво багатофункціонального комплексу (конференц-центр та виставковий зал).
57.Про затвердження ЛКП «Рембуд» проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Дж. Ленона (мікрорайон №42).
58.Про затвердження ЛКП “Рембуд“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. І.Величковського.
59.Про затвердження обслуговуючому кооперативу «Житлово-будівельний кооперативу «Кластер Інформаційних технологій та бізнес послуг» проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. К. Студинського (біля будинку № 18).
60.Про затвердження гр. Білику І. С. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Нагірній, 82.
61.Про затвердження ТзОВ “Фалкон“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Пластовій, 10.
62.Про затвердження гр. Трушу Р. І. проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання земельних ділянок на вул. Сянській, 4.
63.Про затвердження ТзОВ “Будівельно-інвестиційна група “Прайм“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Зеленій, 115-в.
64.Про затвердження Львівському дошкільному навчальному закладу яслам-садку № 40 Львівської міської ради Львівської області технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки на вул. К. Трильовського, 10.
65.Про затвердження Львівському дошкільному навчальному закладу яслам-садка № 44 Львівської міської ради Львівської області технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки на вул. Зубрівській, 5.
66.Про затвердження Львівському дошкільному навчальному закладу яслам-садку компенсую чого типу № 176 “Пізнайко“ Львівської міської ради Львівської області технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки на вул. А. Кос-Анатольського, 8.
67.Про затвердження Львівському дошкільному навчальному закладу яслам-садку № 181 Львівської міської ради Львівської області технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки на вул. І. Кавалерідзе, 13.
68.Про затвердження ТзОВ “Інтертрансгруп“ технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок на місцевості та надання земельних ділянок.
69.Про затвердження ТзОВ “Роксав“ технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки на вул. В. Антоновича, 122 – 122-а.
70.Про затвердження ФОП Кобилко М. В. технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на пл. Звенигородській, 3.
71.Про внесення змін до ухвали міської ради від 25.12.2014 № 4255 “Про погодження Курії Львівської Архиєпархії УГКЦ місця розташування земельної ділянки та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на пл. Святого Юра“.
72.Про внесення змін до ухвали міської ради від 09.04.2009 № 2588 “Про користування фізичною особою – підприємцем Дробовій О. І. земельною ділянкою на вул. М. Драгана, 32“.
73.Про внесення змін до ухвали міської ради від 19.06.2014 № 3505 “Про розірвання договору оренди землі від 05.02.2008 № Ф-830“.
74.  Про внесення змін до ухвали міської ради від 23.10.2014 № 3958 “Про затвердження ПП “Золота підкова“ технічної документації із землеустрою на земельну ділянку на вул. Стрийській, 332“.
75.  Про внесення змін до ухвали міської ради від 18.09.2014 № 3850 “Про затвердження гр. Кіцинюк Т. Р. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. М. Коперника, 29-31“.
76.  Про припинення ПП “Октан-Люкс“ права власності на земельні ділянки на вул. І.Богуна,6-а, вул. Карпинця,7-а та вул. Похилій,11-а.
77.  Про продовження ДП “ХРТ Текстиль“ терміну оренди земельної ділянки на вул. Науковій, 7.
78.Про продовженя ТзОВ “Дельта-2“ терміну оренди земельної ділянки на вул. Княгині Ольги – вул. Науковій, 30.
79.Про продовження ПП “І.Куш“ терміну оренди земельної ділянки на вул. Пасічній, 84.
80.Про продовження ТзОВ “Сихівське“ терміну оренди земельної ділянки на вул. А. Манастирського, 2.
81.  Про продовження ПАТ “Проектно-вишукувальний науково-дослідний конструкторсько-технологічний інститут “Укрзахіденергопроект“ терміну оренди земельної ділянки на вул. Академіка А. Сахарова, 46.
82.Про продовження кооперативу “Добробут-АЗК“ терміну оренди земельної ділянки на вул. Замарстинівській, 135.
83.Про продовження гр. Новосаду Я. О. терміну оренди земельної ділянки на вул. Газовій, 32.
84.Про продовження ПАТ “Укрнафта“ терміну оренди земельної ділянки на вул. Богданівській, 100.
85.Про продовження ТзОВ “Федкоро“ терміну оренди земельної ділянки на вул. Володимира Великого, 107-а.
86.Про продовження ТзОВ Львівському торгово-виробничому підприємству “Побутові товари“ терміну оренди земельної ділянки на вул. Личаківській, 215.
87.Про продовження ПП “Торговий дім “Галпідшипник“ терміну оренди земельної ділянки на вул. Зеленій, 238-з.
88.Про продовження ТзОВ “Торгівельна фірма “Нова справа“ терміну оренди земельної ділянки на вул. Польовій, 57-б.
89.Про продовження ТзОВ “Фабрика меблів ВЕЕМ“ терміну оренди земельної ділянки на вул. Т. Шевченка, 323-б.
90.Про надання ТзОВ “Виробничо-комерційна фірма “Самсон“ дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою для оформлення правовстановлюючих документів на земельну ділянку на вул. Кульпарківській,156.
91.Про надання ПрАТ “Картонно-паперова компанія“ дозволу на виготовлення документації із землеустрою на земельну ділянку на вул. Ковельській, 109.
92.Про надання гр. Ложкіну Ю. Т. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул.Ф.Ржегоржа,11-а.
93.Про надання ТзОВ “Рентком“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. І. Гайдучка, 1.
94.Про розгляд питання надання дозволу гр. Пінаєву В. І. на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки № 13 в обслуговуючому кооперативі “Любителі природи“ в урочищі “Клепарів“.
95.Про надання ТзОВ “Львівський харчопереробний завод “Еталон“ дозволу на зміну цільового призначення земельної ділянки, погодження місця розташування земельної ділянки та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Б. Хмельницького, 183.
96.Про надання Українській академії дизайну (товариству з обмеженою відповідальністю) дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки на вул. Уласа Самчука, 24, на яку буде поширюватись право сервітуту у межах пам’ятки садово-паркового мистецтва загальнодержавного значення “Стрийський парк“.
97.Про надання ТзОВ “Спільне українсько-канадське підприємство “Росан“ дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок на місцевості на вул. Зеленій,147.
98.Про надання ТзОВ “Спільне українсько-канадське підприємство “Росан“ дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок на місцевості на вул. Зеленій,147.
99.Про надання Державному територіально-галузевому об’єднанню “Львівська залізниця“ дозволу на виготовлення документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. Замкненій, 5.
100.  Про надання ТзОВ “Марком-захід“ дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки на вул. Княгині Ольги, 95.
101.  Про погодження ТзОВ “Інтербуд“ місця розташування земельних ділянок та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок на вул. Щирецькій, 7.
102.  Про погодження ОК “Гаражний кооператив № 12 у м. Львові“ місця розташування земельної ділянки та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. С. Воробкевича, 4-а.
103.  Про погодження гаражному кооперативу № 15 місця розташування земельних ділянок та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок на вул. М. Максимовича, 11.
104.  Про погодження гр. гр. Тишику В. П., Волосатову О. І. місця розташування земельної ділянки та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Я. Гніздовського, 2.
105.  Про погодження ПП “Українсько-естонська компанія “Нау іновейшн“ місця розташування земельної ділянки і надання дозволу на виготовлення технічної документації із встановлення земельного сервітуту для організації розміщення та зберігання транспортних засобів на земельній ділянці на вул. Княгині Ольги, 5-в, вул. Княгині Ольги, 5-г.
106.  Про погодження ПАТ “Галичфарм“ місця розташування земельної ділянки та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Заклинських, 5.
107.  Про погодження ТзОВ «Лантсервіс» місця розташування земельної ділянки та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Т. Шевченка, 154-а.
108.  Про погодження ТзОВ “Вітаконс“ місця розташування земельної ділянки та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Б. Хмельницького, 124.
109.  Про погодження МПП “Романтик“ місця розташування земельної ділянки та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Б. Хмельницького, 109.
110.  Про погодження автокооперативу № 8 Шевченківського району місця розташування земельної ділянки та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Пилипа Орлика, 5.
111.  Про погодження гр. Андріїву Б. Б. місця розташування земельної ділянки та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. О. Мишуги, 11.
112.  Про погодження гр. Морозу М. М. місця розташування земельної ділянки та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Медової Печери, 74.
113.  Про погодження гр. Мудрак Л. П. місця розташування земельної ділянки та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. С. Паньківського, 11-15.
114.  Про погодження ПП “Західшиномонтаж“ місця розташування земельної ділянки та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул.Садовій, 1.
115.  Про розгляд питання погодження гр. Труш С. М. місця розташування земельної ділянки та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Природній, 5-а.
116.  Про надання громадянам дозволу на виготовлення документацій із землеустрою.
117.  Про затвердження громадянам документацій із землеустрою і передачу громадянам у власність, спільну сумісну власність та оренду земельних ділянок.
118.  Про затвердження громадянам документацій із землеустрою і передачу громадянам у власність, спільну сумісну власність та оренду земельних ділянок.
С.Коровайник
119.  Різне.     

 

Міський голова                                                                                   А.Садовий