На сесію Львівської міськради винесуть питання землі для ЛОДТРК
анонси

Комісія архітектури, містобудування та охорони історичного середовища Львівської міської ради винесе на сесійне засідання близько 100 питань. Про це сьогодні, 13 грудня, в коментарі Гал-інфо повідомив голова Комісії архітектури, містобудування та охорони історичного середовища свободівець Андріян Гутник. 
Серед цих питань наприклад будуть такі, як виділення земельної ділянки площею 177 га в постійне користування для обслуговування аеропорту. Також виділення земельної ділянки для будівництва студентського храму Св Миколая та Св Володимира. 

«Ці та інші питання будуть винесені в четвер, 16 грудня, на сесію Львівської міської ради. Зараз ці питання є включеними в порядок денний», - повідомив Адріян Гутник.

Нагадаємо, що 9 грудня, Комісія провела вже третє засідання. Підсумком його, за словами голови комісії Андріяна Гутника, стало винесення на розгляд сесії Львівської міської ради ухвал про затвердження відведення Львівській обласній телерадіокомпанії земельної ділянки для будівництва багатоквартирного житлового будинку працівникам підприємства. Також було ухвалене рішення про передачу ЛКП "Зелений Львів" у постійне користування для обслуговування лісопарку "Зубра" (без зміни цільового використання землі).

ГАЛінфо