«Питання щодо наявності освіти у Василя Павлюка вважаємо вичерпаним та закритим», – голова фракції ВО «Свобода» Руслан Кошулинський
Тема тижня

«Питання щодо наявності освіти у Василя Павлюка вважаємо вичерпаним та закритим», – заявив під час брифінгу  голова фракції Всеукраїнського об’єднання «Свобода» у Львівській міській раді Руслан Кошулинський.

Голова фракції розповів,-«Я провів власне розслідування щодо наявності вищої освіти у секретаря Львівської міської ради Василя Павлюка. Ми звернулися до ректора Відкритого міжнародного університету розвитку людини «Україна», який офіційно повідомив, що Василь Павлюк з 2006 року й по сьогодні навчається у цьому університеті. В підтвердження ми отримали копію диплома спеціаліста і виписку з оцінками Василя Павлюка, які він отримав з 2006 по 2011 рр. Зараз секретар ради навчається на магістратурі цього ж закладу. Окрім цього, ми звернулися до голови львівської територіальної виборчої комісії з проханням надати копію автобіографії Василя Павлюка, яку він подав, балотуючись в депутати до Львівської міської ради». 
 
«На цьому питання щодо наявності освіти у Василя Павлюка вважаємо вичерпаним та закритим», – заявив голова фракції ВО «Свобода».
 
Руслан Кошулинський звернувся до журналісті з проханням якісно перевіряти достовірність інформації, яку вони отримують.