Роман Андрусишин про проблеми дитячих установ
Новини

Депутат Львівської міської ради Роман Андрусишин звернувся до міського голови Андрія Садового з проханням вирішити проблеми у спеціалізованій дитячій установі № 31 Шевченківського району. Дитсадок спеціалізується на вихованні та реабілітації дітей з вадами мови, розвитку та опорно-рухового апарату.

 «По-перше, на 220 дітей працює  одна пральна машина , яка давно вичерпала свій ресурс і є загрозою життю працівників дитсадка ( норма 3 машини). По-друге,  19 років поспіль не функціонує басейн для дітей,  які гостро потребують водних процедур. По-третє, немає жодного  сучасного дитячого майданчика для ігор неповносправних дітей. По-четверте, роками не вирішується знесення тополь, які дають алергічну реакцію цим діткам», - наголосив у зверненні депутат.

Окрім цього дитсадка депутат звернув увагу ще на декілька дошкільних закладів, які потребують негайної допомоги. До прикладу, у дитячій установі № 57 (вул. Ю. Липи, 33) тече дах, що може викликати появу грибка і антисанітарію в дитсадку, крім того, дерев’яні вікна потребують заміни. Тож Роман Андрусишин сказав, що вважає за необхідне віднайти кошти в міському бюджеті на вирішення цих проблем.


Відділ інформаційної політики секретаріату ради