Львівські депутати проголосували за перетворення кінотеатру «Стрілець» на культурно-мистецький центр
Новини

Депутати Львівської міської ради на пленарному засіданні 18 вересня 2014 року затвердили ухвалу про перетворення ДКП «Кінотеатр Стрілець» на Львівське комунальне підприємство «Культурно-мистецький центр «Супутник». Про це сьогодні повідомив депутат Львівської міської ради свободівець Ігор Лозинський.

Як повідомив депутат, ця ухвала вводить в дію рішення громадських слухань у мікрорайоні Левандівка, що відбувались 11 вересня 2014 року. «Кінотеатр «Стрілець» на Левандівці є державним комунальним підприємством – на сьогодні такої організаційно-правової форми вже не існує в чинному законодавстві. Через це постало питання зміни організаційно-правової форми цього кінокомплексу.

Минулого тижня на вул. Повітряній відбулися громадські слухання щодо подальшої долі кінотеатру «Стрілець», де мешканці вкотре підтвердили – кінотеатр «Стрілець» слід перетворити на культурно-мистецький центр Левандівки. Сьогодні депутати Львівської міської ради виконали це доручення львів’ян», – повідомив Ігор Лозинський.