Львівська міська рада на час АТО заборонила використання феєрверків на території Львова
Новини

 

Депутати Львівської міської ради на пленарному засіданні затвердили ухвалу, якою заборонили на території Львова використання піротехнічних засобів на час проведення антитерористичної операції на сході України. Про це повідомив голова постійної депутатської комісії з питань контролю за ефективністю виконання програм розвитку міста та рішень ради Андрій Карбовник.
 
Депутат повідомив, що до депутатів Львівської міської ради неодноразово зверталися мешканці міста з проханням заборонити на території Львова використання піротехнічних засобів на час проведення антитерористичної операції на сході країни.
«Львів’яни скаржаться: майже щовечора в місті лунають святкові феєрверки, і це в той час, коли на сході країни тривають бойові дії. До подолання воєнної агресії Росії проти нашої держави ми вважаємо за доцільне припинити використання будь-якої піротехніки на території міста, аби забезпечити спокій львів’ян. Окрім цього, це рішення сприятиме попередженню надзвичайних ситуацій на території Львова, дотриманню правопорядку та гарантуванню особистої  безпеки мешканців міста», – зазначив Андрій Карбовник.
 
 

Коментарі 

 
0 #1 Дмитрий 06.08.2014 09:10
Де офіційний документ з цього приводу? І можна перелік тих, хто проголосував за нього, за те, щоб без роботи залишилося 50 львівян, які працюють в цьому бізнесі. У Європі заради популізму (а це просто популізм), не залишили би без роботи 50 осіб
Цитувати