Львівська "Свобода" закликає чоловіків-біженців зі Сходу долучатися до боротьби, а не відсиджуватися в тилу
Новини

 

Фракція ВО "Свобода" у Львівській міській раді закликає представників відділів соціяльних служб, волонтерів та небайдужих людей, які опікуються розміщенням біженців, наданням їм житла, працевлаштуванням та видачею соціяльних пакетів перестати надавати допомогу біженцям-чоловікам призовного віку, які підлягають мобілізації. Відповідну заяву під час сесії Львівської міської ради озвучила Ірина Шалаковська.
 
 
Подаємо заяву повнотекстово:
 
  Заява
                              
До обласних та міських очільників, представників відділів соціальних служб, волонтерів та небайдужих людей, які займаються поселенням, розміщенням, наданням житла, працевлаштування та соціальних пакетів біженцям.  
 
Велика кількість героїв Галичини полягли в збройній боротьбі з терористами та російськими найманцями на Донбасі та Луганщині. Ми, як християни та патріоти, готові надати всіляку можливу допомогу, зокрема, жінкам, дітям, інвалідам та людям пенсійного віку. Чоловікам ж готові допомагати  бронежилетами  та іншим спорядженням для захисту їх домівок та Української землі. 
 
У зв’язку з великим напливом біженців зі східних регіонів, де відбувається Антитерористична операція, просимо Вас, звернути увагу на чоловіків призивного віку, які підлягають мобілізації та наполягаємо на їх поверненні до місця проживання. 
 
Переконані, що в час, коли хлопці з Західних областей України проливають кров у боротьбі зі сепаратистами на Сході країни, відсиджуватись у тилу для чоловіків – неприпустимо.