У Львові в результаті вибуху в казармі спецбатальйону «Беркут» є двоє загиблих
Новини

 

У Львові в казармі спецбатальйону "Беркут", де розташований склад зі зброєю, стався вибух. Усередині будівлі знайдено два тіла: один у цивільному, другий у формі бійця «Беркута». Зараз територію військової частини оточено активістами-добровольцями та депутатами Львівської міської ради – повідомив голова фракції ВО «Свобода» у Львівській міській раді Маркіян Лопачак.
 
За інформацією націоналіста, всередині приміщення, де зберігалася зброя, пролунав потужний вибух; пошкоджено стіни та перекриття, на місці події рятувальники знайшли уламки зброї.
 
«В нас була попередня інформація, що на склад зі зброєю скоїли напад «тітушки», однак вона не підтвердилася. Є повідомлення, що після вибуху активісти бачили кількох чоловіків, які через паркан втікали із сумками з території частини. Рятувальники кажуть, що вибух стався зсередини. Очевидно, що намагалися знищити зброю. Зрештою це й вдалося. Наскільки мені відомо, тіла загиблих ідентифікували, обидва – «беркутівці». Ймовірно, що саме вони підривали зброю, але щось пішло не так», – сказав Маркіян Лопачак.
 
Нині територію військової частини по периметру оточено активістами-добровольцями та депутатами Львівської міської ради. В будівлі працюють працівники МНС.
 
 
 
       
                                                                                                                                   П'ятниця, 21 лютого 2014 року