Ігор Сільвестер взяв участь в "Осінньому ярмарку", організованому дитсадком "Калинонька"
Новини

Депутат Львівської міської ради від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Ігор Сільвестер взяв участь у святковому "Осінньому ярмарку", що відбувся у дошкільному навчальному закладі №14 міста Львів.

 
Учасниками традиційного заходу були дітлахи, їхні батьки та педагогічний колектив. На запрошення дирекції для урочистого слова прибув депутат Львівської міської ради  Ігор Сільвестер.
 
Депутат Львівської міської ради наголосив: "Півтора роки тому завдяки спільним зусиллями громади та фракції ВО "Свобода" у Львівській міськраді вдалося вивільнити приміщення садочку від Шевченківського районного відділення пенсійного фонду України у Львові, що займало половину будівлі. Такі заходи дозволили розширити діючі навчальні групи для дітей та створити нові. Нині дитсадок працює на повну потужність, про що й демонструє це святкове дійство. Багато проблемних питань залишається, але разом нам вдасться їх розв'язати, бо маленькі українці є для нас найважливішими!".
 
Зауважимо, що Ігореві Сільвестру вдалося домогтися, аби з б'юджету міста виділили кошти на ремонт харчоблоку та заміну вікон на енергозберігаючі, що забезпечить у новому навчальному році збереження у приміщеннях оптимального температурного режиму.
 
                                                                                                                                                              П'ятниця
                                                                                                                                                          4 жовтня 2013 року