За сприяння Мирона Кузишина настелено асфальтне покриття на вул. Любінській і Ряшівській та відремонтовано пішохідний хідник на вул. Патона
Новини

На численні прохання мешканців на вулиці Любінській біля будинків №№156,162,164 та біля Ряшівської, 27 було настелено асфальтне покриття, якого не було з часу, відколи ці будинки здано в експлуатацію. Про це повідомив депутат мажоритарного округу № 9 Львівської міської ради від ВО “Свобода” Мирон Кузишин. 
 
За словами депутата, щодо цієї проблеми він неодноразово звертався до очільників міських виконавчих органів, проте відповідь була одна – немає коштів.
 
"Ще на початку цієї каденції Львівської міської ради я неодноразово звертався до чиновників із проблемою щодо ремонту цієї дороги, проте у відповідь чув лише обіцянки дати відповідні розпорядження для виконання необхідних ремонтних робіт. Так тривало впродовж останніх двох років. Тільки торік завдяки позиції фракції ВО "Свобода" ці об'єкти вдалося включити до титульного списку для виконання ремонтних робіт Залізничної районної адміністрації. Загалом для настелення асфальту на цій дорозі з міського бюджету надано кошти в сумі 320 тис. грн.", – повідомив Мирон Кузишин.
 
Окрім цього, за сприяння депутата замінено тротуарну плитку на пішохідних хідниках на вул. Патона від будинку №9 по 35.
Понеділок
9 вересня 2013 року