Ігор Сільвестер приєднався до дитячого ярмарку в одному з дитячих садочків
Новини

За підтримки депутата Львівської міської ради від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Ігоря Сільвестера на території ДНЗ №14, що на вул. Щурата, 2, відбувся щорічний осінній ярмарок творчих досягнень маленьких вихованців закладу.

Як розповів свободівець, дітки спільно з батьками готували до ярмарку малюнки, витинанки та вироби із бісеру чи пластиліну.

"Кожен охочий міг придбати ці вироби за унікальні грошові одиниці – "калинки". В цей день на території ДНЗ одна "калинка" дорівнювала двом гривням. Кошти, які виторгували під час свята, підуть на встановлення нових дверей у закладі. Ініціатива дітей і підтримка адміністрації вкотре показує, наскільки ініціативними є мешканці нашого міста", – розповів Ігор Сільвестер.

Депутат наголосив, що роботи малечі відрізняються від всіх інших своїм світлом та відкривають нам справжню, непорочну красу цього світу.

"Неймовірне щастя – бачити щирі усмішки маленьких діток, що своїми світлими малюнками та іншими творчими виробами показують нам справжню красу світу, який нас оточує. Малеча не боїться творити те, що підказує їй фантазія, показуючи нам, що світ прекрасний, якщо на нього дивитись і сприймати саме таким. Радий вкотре брати участь у цьому дійстві та докладати максимум зусиль, аби допомагати покращувати умови навчання в ДНЗ", – зазначив Ігор Сільвестер.