Львівська ватерпольна команда «Динамо» здобула Кубок України
Новини

Львівська ватерпольна команда "Динамо" здобула кубок України з водного поло, обігравши всіх суперників. Про це повідомив депутат Львівської міської ради Андріян Гутник.

Нагадаємо, що завдяки сприянню свободівців: депутата Львівської обласної ради Петра Колодія, секретаря Львівської міськради Василя Павлюка та депутата ЛМР Андріяна Гутника у Львові після 13-річної перерви провели Кубок України з водного поло.

"Львів'яни відверто засумували за водним поло, адже востаннє матчі такого рівня в нашому місті проводили 1996 року, коли "Динамо" здобуло Кубок. На жаль, усі свої домашні матчі через брак фінансування команда змушена була проводити на виїзді. І, нарешті, знову після 13-річної перерви баталії Кубка України з водного поло відбулися у Львові. Львівська команда пройшла змагання на одному диханні, здобувши перемоги у всіх поєдинках. Під час фінального матчу з одвічним суперником – маріупольським "Іллічівцем-1" – динамівці здобули перемогу. Тож львів'яни втретє у своїй історії після перемог 1996 року у Львові та 2001 року у Севастополі стали володарями Кубка України," – розповів Андріян Гутник.