У Львові вже склали єдиний реєстр мешканців двадцяти одного гуртожитку
Новини

У Львівській міськраді відбулося чергове засідання наглядової ради з питань розподілу і утримання житла у гуртожитках Львова.

 
Участь у засіданні взяли: член наглядової ради свободівець Василь Горон, представники виконавчих органів влади міста та представники громадськості
 
Під час засідання заслухали інформацію щодо роботи з єдиним реєстром мешканців гуртожитків Львова.
 
"На разі у Львові склали єдиний реєстр мешканців двадцяти одного гуртожитку міста. Цей реєстр фіксує факт дійсного проживання і володіння людьми займаними приміщеннями, а також унеможливлює подальше самовільне підселення сторонніх осіб балансоутримувачем. Окрім цього, на засіданні ініціювали повернення статусу гуртожитків тим будівлям, яким напередодні надали статус житлових будинків, але які аж ніяк не відповідали вимогам до житлового будинку. Це робимо для того, аби на мешканців гуртожитків, будівлі яких отримали статус "житловий будинок", поширювалася чинність закону щодо забезпечення реалізації житлових прав мешканців гуртожитків, який захищає їхні конституційні права на житло", – повідомив депутат Львівської міської ради  Василь Горон.