Ігор Гладиш звернувся до мера з проханням вирішити ситуацію із підключенням будинку на Хмельницького до постійного електропостачання
Новини

Узяти на контроль ситуацію із проблемами з електроенергією у будинку № 205 , що по вулиці Б. Хмельницького та внести в бюджет на наступний рік кошти для проведення відповідних ремонтних робіт попросив у міського голови депутат Львівської міської ради від Партії регіонів Ігор Гладиш.

„До мене, як депутата Львівської міської ради, звернулись мешканці будинку № 205, що по вулиці Б. Хмельницького. Люди повідомили , що після зняття будинку з балансу ПАТ «Львівський дослідний нафтомаслозавод» та передання його на баланс ЛКП «Збоїща-408» у них почались постійні перебої з електроенергією”, - йдеться у зверненні депутата.
 
Як вдалось встановити, проблема полягає у тому,  що між ЛКП «Збоїща-408» та ПАТ „Львівобленерго”  впродовж року не підписана угода про постачання електроенергії у вищезгаданий будинок.
 
Директор ЛКП «Збоїща-408» В. Івашків повідомив,  що будинок  №205 було передано в технічно-несправному стані. Відтак тут  потрібно провести ремонт покрівлі, водопроводу, каналізації. Щодо електропостачання  - то виконання даних робіт потребує значних капіталовкладень і повинно проводитись за кошти міського бюджету.
 
„Прошу Вас, як міського голову,  взяти на  контроль дану ситуацію та внести в бюджет на наступний рік відповідні кошти для проведення вищезгаданих ремонтних робіт та завершення підключення будинку до постійного постачання електроенергії”, - зазначив депутата у своєму зверненні.