«Проведення Ярмарку спорту мають перейняти й інші міста», - Юрій Кардашевський, голова постійної депутатської комісії молодіжної політики, спорту та оздоровлення
Новини
У Львові пройшов Ярмарок спорту. Протягом трьох днів львівські школярі та всі охочі мали можливість познайомитись з популярними видами спорту та обрати для себе те, що підходить їм найбільше. Загалом у Ярмарку взяли участь більше 60 учасників. На заході було представлено понад 40 різних видів спорту, від традиційних, як, наприклад, танці, плавання, стрільба з лука, футбол, так і сучасних – паркур, офроуд, картинг, пейнтболу. За ці дні пригледіти для себе спортивне заняття змогли близько 3 тисяч школярів. Ярмарок працював на зовнішньому та внутрішньому майданчиках – СК «Динамо», парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького, стадіоні «Юність», тенісних кортах.
 
«Сам Ярмарок – дуже потрібна річ і дуже хотілось би, щоб він мав продовження і став щорічним. Ярмарок приніс лише позитив, багато дітей прийшло. Тепер всі представники громади отримали можливість дізнатись, які секції є у Львові, де вони знаходяться. Наступного разу я б ще трохи попрацював над географією Ярмарки, адже переважно дітей водять батьки, а добиратись буває тяжко, особливо зараз. Хоча я б не назвав це недоліком, адже Ярмарок – це Ярмарок. На самому Ярмарку у показових виступах лідирували такі рухливі секції як танцювальні колективи, єдиноборства, фехтування, проте і такі секції, як важка атлетика, що тяжко представити активно, теж були з яскравими стендами, штангами і привертали до себе значну увагу. Я вважаю, що цей Ярмарок наробив у Львові багато шуму і його, як досвід, переймуть і інші міста», - зазначив Юрій Кардашевський, голова постійної депутатської комісії молодіжної політики, спорту та оздоровлення.
 

Довідка

Ярмарок спорту – масовий спортивний захід, який організовує Львівська міська рада спільно зі спортивними федераціями, клубами та школами міста. 

Впродовж двох днів Ярмарок спорту відвідали відомі українські та львівські спортсмени – Денис Силантьєв, Василь Іванчук, Оксана Баюл, Іван Фрейду, Михайло Левицький, Тетяна Гаврилова, Ігор Засядкович, Петро Король, Василь Мартинюк та інші.

Відділ інформаційної політики секретаріату ради