Під час пленарного засідання ЛМР голова фракції БЮТ у ЛМР Юрій Гудима та голова фракції ПРП у ЛМР зачитали заяву
Новини

Подаємо повний текст: 

Звернення 
Фракції Блоку Юлії Тимошенко та Партії «Реформи і порядок»
у Львівській міській раді 
до Європарламенту та Організації з безпеки і співпраці у Європі
 
Беззаконня чинної влади в Україні досягло свого апогею! Антисоціальна та антинаціональна політика влади призвела до того, що рівень інфляції в країні нестримно зростає. Люди не можуть забезпечити себе прожитковим мінімумом з жахом очікую зими. Адже ціна газу зросла на 50%, а отже незабаром подорожчають житлово-комунальні послуги. А це, як відомо, левова частка видатків пересічного українця. Податковий кодекс, який пропонує уряд практично знищить основу економіки країни - малий і середній бізнес. Відміна мораторію на накладення пені за послуги ЖКГ багатьох людей позбавить власного житла та створить армії бездомних. А підвищення пенсійного віку, зважаючи на середній вік, до якого доживають українці, відібрало у більшості людей надію на захищену старість.
 
Авторитарна влада не дослухається до опозиційних сил та відмовляється навіть розглядати законопроекти, які могли б частково виправити ситуацію. Зокрема йдеться про встановлення мораторію підвищення цін на газ, про встановлення мораторію на підвищення пенсійного віку, про введення податкових канікул для малого бізнесу та про встановлення мораторію на підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги. Всі ці законопроекти пропонують опозиційні демократичні сили.
 
Натомість влада зосереджена на усуненні демократичних політичних сил від виборчого процесу до органів місцевого самоврядування, а саме, найбільшої опозиційної партії в Україні ВО «Батьківщина». І задля своєї мети не гребує жодними методами, застосовуючи силовиків та судову систему! Замість того, щоб дбати про добробут своїх громадян займається викоріненням інакодумців та утисками свободи слова!
 
Тому ми, звертаємось до світової спільноти з проханням прискіпливо спостерігати за виборчим процесом в Україні. Та просимо створити моніторингову групу Парламентської асамблеї ради Європи, яка б спостерігала за підготовкою до виборів в місцеві ради України.

Голова фракції БЮТ у ЛМР Юрій Гудима
Голова фракції ПРП у ЛМР Олег Бас