Відбулося громадське слухання щодо проекту містобудівного обґрунтування розміщення господарської бази театру ім. М. Заньковецької на вулиці Б. Хмельницького, 196-200 у м. Львові
Новини

Дане містобудівне обґрунтування розроблене на замовлення Національного Академічного Українського Драматичного театру ім. М. Заньковецької.

Ділянка, що пропонується під розміщення господарської бази, розташована в північно-східній частині міста Львова, неподалік від розв’язки перетину вул. Б. Хмельницького – Липинського – Кукурудзяної.



На громадському слухані зазначили, що розміщення на даній ділянці господарської бази театру не суперечить функціональному призначенню території згідно генплану та не вимагає внесення змін в діючу містобудівну документацію.

Як повідомив Юрій Верхола, начальник відділу територіального управління міста управління архітектури департаменту містобудування ЛМР, що заїзд на ділянку з вул. Б. Хмельницького планується використовувати тимчасово для будівництва передбаченої генпланом міста вулиці із східної сторони ділянки, щоб не створювати незручностей для мешканців житлового будинку.

Управління архітектури ніяких заперечень до даного проекту немає і рекомендує його до подальшого затвердження.

«Управління «Секретаріат ради» є організатором громадських слухань у м. Львові. Громадські слухання організовуються на різну тематику, в тому числі, щодо містобудівних питань, питань формування тарифів тощо.

Щодо проекту містобудівного обґрунтування розміщення господарської бази театру ім. М. Заньковецької на вулиці Б. Хмельницького, 196-200 у м. Львові отримано позитивні висновки усіх відповідних служб. Наступною стадією після погодження на громадських слуханнях даного проекту містобудівного обґрунтування є його затвердження на виконавчому комітеті та надання дозволу на розробку робочого проекту» - повідомив Роман Хім’юк, головний спеціаліст відділу громадського партнерства секретаріату ради. 
 

 

Відділ інформаційної політики секретаріату ради