Комісія медицини, освіти, науки та соціального захисту підтримала колективне звернення батьків дітей, що навчаються у середній школі №20
Новини

До комісії медицини, освіти, науки та соціального захисту надійшло колективне звернення від 245 батьків дітей, котрі навчаються у середній школі № 20. Згідно із зверненням, Благодійний центр «Допомога дітям України» хоче орендувати частину першого поверху терміном на 5 років. Зокрема, у тій частині, яку хочуть орендувати, знаходиться медпункт, спортивний зал, туалет, кабінет мистецтв, кабінет початкової школи та другий пожежних вихід.

 За словами депутата ЛМР, члена профільної комісії медицини, освіти, науки та соціального захисту Степана Будза, батьки категорично проти таких дій, оскільки ці приміщення упродовж багатьох років їхніми силами та коштами ремонтувались, модернізовувались і облаштовувались, згідно з потребами їхніх дітей і вимогами сучасності.

«Крім цього, оренда, яка планується, унеможливить процес якісного навчання музики, фізкультури, трудового навчання і негативно вплине на повноцінний фізичний, естетичний і психологічний розвиток та виховання їхніх дітей. Звернення батьків розглядалось на профільній комісії медицини, освіти, науки та соціального захисту. Комісія одноголосно ухвалила підтримати звернення батьків та категорично заперечити надання в оренду частину приміщень будівлі школи №20 та звернулась до Міського голови з проханням підтримати наше рішення», - зауважив Степан Будз.

Відділ інформаційної політики секретаріату ради