"Якщо держава йде до Європейської спільноти, то і державне управління потрібно переводити на європейський стандарт",- Ігор Микитин, начальник управління служби Головдержслужби України у Львівській області
Новини

Ігор Микитин, начальник управління державної служби Головдержслужби України у Львівській області, депутат Львівської міської ради побував на прямому ефірі радіо «Незалежність». Основною темою розмови була "Модернізація державного управління та державної служби: крок до демократичного управління".

«Якщо держава йде до Європейської спільноти, то і державне управління потрібно переводити на європейський стандарт. Це потрібно зробити не лише в оплаті праці, але й у її роботі, її ментальності. Адже «Закон про державну службу» був прийнятий у 1993 році і на сьогодні він став важким у використанні, потрібні нововведення. Головдержслужба вже давно працює над питанням модернізації державного управління. Пропозиції розроблені Головним управлінням державної служби України у тісній співпраці з європейськими партнерами та зосереджені на шести головних напрямках, або блоках, чотири з яких стосуються кадрової політики», - розповів Ігор Микитин.

Відділ інформаційної політики секретаріату ради